Road-to-Happiness-Card

Road-to-happiness-Card

Investeren in het geluk van je medewerkers is het meest duurzame cadeau dat je hen en je organisatie kunt geven

Wij geloven in de kracht van balans tussen hoofd, hart en buik als essentiële instrumenten voor een vervuld en evenwichtig leven. Bij ons draait het om het ontsluiten van het potentieel van elk individu, want we zijn van mening dat iedereen het verdient om de beste versie van zichzelf te kunnen zijn.

Het geluk dat je ervaart, straalt niet alleen door in je persoonlijke leven, maar heeft ook een impact op de werkomgeving. Daarom streven we ernaar een kettingreactie te creëren die bijdraagt aan meer werkplezier en positiviteit in organisaties, en zelfs daarbuiten, in de wereld.

De Road-to-Happiness-Card is een geschenk van werkgevers die zich bekommeren om het welzijn van hun medewerkers en de organisatie. Gelukkige medewerkers presteren niet alleen beter, maar versterken ook de onderlinge relaties binnen teams. Potentieel ontplooien, onbewuste patronen doorbreken en gezonde verbindingen met anderen aangaan. Dit heeft een positieve invloed op de resultaten en de cultuur binnen een organisatie.

Wat maakt het aanbod van It Makes Sense zo uniek en vooruitstrevend? Onze holistische benadering bekijkt mensen als een geheel: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Wij combineren wetenschap en intuïtie om bewustzijn te verruimen en hanteren meerdere perspectieven in ons werk, waardoor we het volledige potentieel van individuen kunnen aanboren.

Medewerkers kiezen zelf een coach uit ons aanbod, omdat we geloven in een duurzame impact die aansluit op de unieke behoeften van iedere medewerker. De sessies worden over een periode van een jaar verspreid. Medewerkers ontvangen een persoonlijk code op de Road-to-Happiness-kaart, die ze doorgeven bij het boeken van het traject bij hun coach naar wens.

Bij It Makes Sense geloven we in de uniciteit van elk individu en hun specifieke behoeften. Daarom moedigen we mensen aan om zelf te bepalen waar hun behoeften liggen en te kiezen uit ons gevarieerde aanbod. 

 

Ben je een werkgever en wil je meer weten? Vraag dan je vrijblijvende verdere info via sylvie@itmakessense.be of 0496 75 79 23. 

Ben je reeds in het bezit van een Road-to-Happiness-Card kies hieronder uit het uitgebreide aanbod van persoonlijke groei bij één van de coaches. 


Nele Bogaert

Kerntalentenanalyse 
Veerkrachtcoaching 
Stress-en burnoutcoaching 

 

Verzilver je gift card via 
nele@itmakessense.be

Nancy Cinjaere

Hartcoherentie

Stress-en burnoutcoaching 

Life Coaching 

Hypnose 

Verzilver je gift card via 
nancy@itmakessense.be

emily condé

Zelfzorgcoaching
Boek Zorg voor Jezelf
Coaching met paarden 

 

Verzilver je gift card via
emily@itmakessense.be

Liesbeth Criem

Coaching in combinatie met energetisch werk
Yin Yan Soulbath 

Verzilver je gift card via 
liesbeth@itmakessense.be

Nele Descheemaecker

Doorbraakcoaching 
Hypnosetherapie 

Verzilver je gift card via 
nele.d@itmakessense.be

Marijke pettens

Management Drives: Inzicht in je drijfveren als tool voor zelfontwikkeling, leiderschap en samenwerking 

Verzilver je gift card via 
marijke@itmakessense.be

Tine Tomme

Holistisch Gezondheidscoach
Wellbeing Expert 
Work-Life Coaching 

 

 

Verzilver je gift card via 
tine@itmakessense.be

Liesbet van hende

Begeleiding rond Work-Life balans 
Opstellingen Verlangen 

Emotional Release 

Spinal Attunement

Nervous System Regulation

Verzilver je gift card via 
liesbet@itmakessense.be