It Makes Sense background EnJOY the ride

Missie – Visie

Welkom bij It Makes Sense, waar we een inspirerende reis van zelfontdekking en natuurlijke groei faciliteren. 

Voor ons bij It Makes Sense is het onze missie om ambitieuze ondernemers en leiders bewust te maken van hun impact op mens en maatschappij, hen te inspireren tot authentiek leiderschap en zo bij te dragen aan een wereld met meer (werk)geluk en welzijn. En wanneer groei en winst worden ingezet voor een betere wereld, dan beschouwen we dat als volledig geslaagd in onze missie!”

Bij It Makes Sense gaan we verder dan oppervlakkige oplossingen. We graven diep om de onderliggende patronen te begrijpen die organisaties beletten om hun volle potentieel te benutten en werken samen met individuen en teams om duurzame verandering te bewerkstelligen.

Ons doel is om niet alleen problemen aan te pakken, maar ook de potentieel van mensen en organisaties te ontsluiten, waardoor ze kunnen gedijen in een snel veranderende wereld.

We zijn gemotiveerd om te bouwen aan de nieuwe leiders voor de “nieuwe wereld”, waarbij we de belangen van de organisatie in het oog houden zonder compromissen te sluiten op het gebied van welzijn en menselijke ontwikkeling.

Bij It Makes Sense bieden we ook loopbaanbegeleiding aan, omdat we geloven dat het essentieel is dat mensen werk vinden dat bij hen past, vanuit hun hart en passie, en dat hen zingeving biedt. Ook dit draagt bij aan het bevorderen van work happiness en het creëren van een meer vervulde en tevreden werkplek.

Bij It Makes Sense zijn we gepassioneerd om een positieve impact te maken, niet alleen binnen organisaties, maar ook daarbuiten. Samen creëren we een toekomst waarin mensen en organisaties kunnen floreren, gedreven door onze gedeelde waarden en toewijding aan groei en welzijn.

 

Sylvie

0 %
Authenticiteit
0 %
Innerlijk Leiderschap
0 %
Openheid
0 %
Down to earth
0 %
Zingeving
DSC_5261-2

Sylvie Gunst - founder

It Makes Sense is in 2017 opgericht door Sylvie Gunst, gedreven door het verlangen om mensen bewuster te laten werken en leiden.

 

Met een achtergrond in bedrijfsmanagement en marketing, en een diepe passie voor persoonlijke ontwikkeling, brengt Sylvie een unieke mix van expertise naar haar onderneming, waarbij ze op een authentieke en inspirerende manier anderen begeleidt.

 

Sylvie is gepassioneerd door groei, vernieuwing en het creëren van impact, altijd met respect voor mens, maatschappij en natuur.

 

Gedurende de jaren heeft Sylvie een team van gelijkgestemden om zich heen verzameld, die gezamenlijk de missie van It Makes Sense uitdragen.

In ons logo staat de ‘S’ voor Sense, omdat we streven naar het herstel van een dieper gevoel van verbinding binnen werk en ondernemerschap.  Verbinden met je Purpose, je hoger doel. 

 

We moedigen het vertrouwen op onze intuïtie en innerlijke stem aan, en moedigen mensen aan om hiermee in lijn te handelen. 

 

De ‘S’ staat tevens voor systemisch werk, waarbij we alles benaderen vanuit een holistisch perspectief, waarbij we uitzoomen om het grotere geheel en onze plek hierin te begrijpen. 

 

Sustainability is ook vertegenwoordigd in de ‘S’, omdat we streven naar duurzame oplossingen in plaats van snelle oplossingen.

 

En last but not least, staat de ‘S’ ook voor Spiritualiteit, als symbool van bewustzijnsverruiming en het integreren van hoofd, hart en handen, met ruimte voor innerlijk werk.

 
 
 
 
DSC_4868