It Makes Sense background EnJOY the ride

Ben je een ondernemer met prangende vragen over je bedrijf? Loop je vast in het vinden van de juiste koers? Of voel je dat er iets knaagt aan de kern van je onderneming, maar kun je er niet precies de vinger op leggen?

 

Bij It Makes Sense bieden we een unieke mogelijkheid om helderheid te krijgen in jouw ondernemersreis via organisatieopstellingen. Zes keer per jaar nodigen we ondernemers uit om deel te nemen aan een opstellingsnamiddag, waarbij we dieper ingaan op de uitdagingen en vragen die spelen binnen jouw bedrijf.

 

Maar wat zijn organisatieopstellingen nu precies? Het is een krachtige methode die inzicht biedt in de verborgen dynamieken en structuren binnen een organisatie. Door middel van representanten worden de verschillende elementen van jouw bedrijf opgesteld in de ruimte, waardoor de onderliggende patronen zichtbaar worden. Dit geeft niet alleen helderheid, maar opent ook deuren naar nieuwe perspectieven en oplossingen.

 

Tijdens de opstellingsnamiddag staan jouw vragen en uitdagingen centraal. Of het nu gaat om het introduceren van een nieuw product, het herontdekken van je passie, het verbeteren van leiderschap, het optimaliseren van teamdynamieken, het verhogen van welzijn binnen je bedrijf, het vergroten van impact, of andere vraagstukken – er is ruimte voor alles wat jou bezighoudt.

 

Wat kun je verwachten? Een veilige en vertrouwelijke omgeving, waarin jouw vraagstukken met respect en zorg worden behandeld. Door deel te nemen aan een opstelling, krijg je niet alleen inzicht in de onderliggende dynamieken van jouw bedrijf, maar kun je ook concrete stappen zetten richting de gewenste verandering.

 

Klaar om de volgende stap te zetten in jouw ondernemersreis? Schrijf je dan nu in voor onze eerstvolgende opstellingsnamiddag via info@itmakessense.be en ontdek wat organisatieopstellingen voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

 

De data voor de opstellingsnamiddagen voor 2024 zijn 

*14 juni van 14 tot 17u
*27 september van 14 tot 17u
22 november van 14 tot 17u

Locatie: Steenstraat 12A, Torhout. 

 

We kijken ernaar uit om samen met jou zoek te gaan naar meer helderheid, groei en succes!
Heb je geen vraagstuk maar wil je wel deelnemen als representant dan ben je zeker ook welkom!

 

De bijdrage als vraaginbrengen is 90 euro.

Wil je enkel deelnemen als representant dan is de bijdrage 45 euro.
Koffie, water, thee en een versnapering inbegrepen in de prijs.