Partners

" Alleen ga je sneller, samen kom je verder "

www.indigocirkel.be

De IndigoTransitieCirkel is een specifieke methodiek. Het is een concept dat werd ontwikkeld opdat mensen op zo’n manier communiceren dat hun samenwerking (opnieuw) optimaal wordt.

Mensen leren hun automatische reactie uit te schakelen. Hiertoe dienen basiscommunicatievaardigheden aangeleerd én toegepast te worden.

Eens deze basis is gelegd, is optimale communicatie over elk relevant onderwerp mogelijk.

www.per-se.be

Per-Sé staat voor persoonlijke selectie, een naam met zorg gekozen.  Wij richt en ons op het terugbrengen van een oprechte en doelgerichte dienstverlening waarbij u kan rekenen op expertise, open communicatie en een persoonlijke aanpak.  Dit zowel naar werkgever als naar werknemer toe.

We treden op als partner bij de selectie en rekrutering van vaste werknermers en voorzien van advies en begeleing doorheen het rekruteringsproces.

361° Digitaal welzijnsplatform

Via het digitaal welzijnsplatform geef je als organisatie een discrete en professionele begeleiding en ondersteuning aan je werknemers. Ze gebruiken de verschillende aangeboden diensten ( werkgerelateerde vragen, persoonlijke ontwikkeling, persoonlijke vragen, fit en gezond, ontspanning en welzijn en re-integratie )  via welzijnscredits.

www.innergie.be

Stress en voedingsadvies

Innergie want innerlijke rust geeft je energie. In mijn praktijk help ik je op weg naar meer balans.
Mijn focus is gericht op het welzijn van lichaam en geest. Ik bied je een moment van relaxatie en zelfreflectie.
De middelen die ik je aanreik helpen je te ontspannen en geven je meer inzicht in wat jij nodig hebt.