It Makes Sense background EnJOY the ride
DSC_5261-2

Mijn WHY

It Makes Sense is opgericht door Sylvie Gunst in 2017 vanuit het verlangen om mensen bewuster te laten werken en leiden. Vanuit een diepe zelfkennis en in relatie met de context. Omdat ik geloof dat het anders kan en dat iedereen het verdient om met plezier aan het werk te gaan. Om terug de schoonheid en lichtheid van werken te zien. 

Een missie om mee te bouwen aan een wereld met meer (werk) geluk. Een weg naar vrijheid en authenticiteit. Een weg naar ZIJN wie je bent! Het benutten van je volledige potentieel als basisrecht voor ieder mens en elke organisatie. 

De S van het logo staat voor Sense, omdat we ernaar streven om mensen terug meer naar hun gevoel te brengen, ook in de bedrijfswereld. Meer durven vertrouwen op onze intuïtie, onze innerlijke stem en hiervoor gaan. Ook ons lichaam terug meer inzetten in beslissingen die we nemen en niet enkel alles vanuit het hoofd willen bedenken. Hoofd, hart en buik als evenwichtige instrumenten in ons dagdagelijks handelen en zijn. 

 

De S van systemisch werk, omdat we alles bekijken vanuit een systemische bril, vanuit het groter geheel. Uitzoomen en dan weer inzoomen. 

 

Op die manier willen we graag meewerken aan organisatievernieuwing en meebouwen aan werkplekken waar mensen zich volledig kunnen ontplooien.

DSC_4868

Sylvie Gunst, bezieler It Makes Sense

°5 juli 1979

Mama van Nora en Niene (°2007 en °2010) in co-ouderschap binnen een nieuw samengesteld gezin.

Plus-mama van Juliette. 

Bachelor Bedrijfsmanagement van opleiding met een passie voor mens en psychologie.

Altijd met mensen gewerkt binnen HR context en teamcoaching. 

Een eindeloze passie om het beste in mezelf en in mensen naar boven te halen. 

Zingeving en werk = één geheel

Hart voor gebalanceerd ondernemerschap als kind van hardwerkende zelfstandige ouders

Eigenschappen: enthousiast, gedreven, resultaatgericht, generalistisch, gepassioneerd en authentiek. 

Ik hou van beweging, dansen en de natuur en zet mensen graag in beweging

Gebeten om te leren en te weten. Geschoold in systemisch werk en organisatieopstellingen. 

Als coach ben ik zelf het instrument van mijn werk. Daarom vind ik het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen en bij te leren. 

Jaarlijks doe ik mezelf dan ook één of meerdere opleidingen cadeau, gaande van diepgaande innerlijk werk, organisatiegerichte opleidingen alsook mezelf als ondernemer ontplooien.

Zo hou ik de balans tussen mannelijke en vrouwelijke energie in evenwicht, wat voor mij ook een streefdoel is binnen organisaties.  

Ondertussen sta ik binnen It Makes Sense niet meer alleen en heb ik mij laten omringen door een team van gedreven en gelijkgestemde coaches die binnen organisaties meewerken aan meer werkgeluk. 

Naar organisaties richten wij ons hoofdzakelijk op de KMO markt en familiebedrijven maar ook projecten binnen de social-profit staan op onze ervaringslijst. 

We zijn er voor jou als zaakvoerder, leidinggevende, werknemer maar vooral als mens!