It Makes Sense background Coachen & Advies

Onze story

It makes sense is opgericht door Sylvie Gunst in 2017 vanuit de missie om mensen meer zelfkennis bij te brengen omdat ieder mens, leidinggevende en organisatie het verdient om het beste van zichzelf te kunnen geven. Daarvoor is het nodig om bewustwording te creëren en jezelf heel goed te kennen. Je bewust zijn ook van je belemmerende patronen om op die manier de blik terug op positief te krijgen! Een weg naar vrijheid en authenticiteit. Een weg naar ZIJN wie je bent!

De S van het logo staat voor Sense, omdat ik ernaar streef om mensen terug meer naar hun gevoel te brengen, ook in de bedrijfswereld. Terug meer naar onze intuïtie, innerlijke stem durven luisteren en hiervoor gaan! De S van systemisch werk, omdat we alles bekijken vanuit een systeem, een groter geheel. Op die manier wil ik graag meewerken aan organisatievernieuwing. Graag wil ik van meebouwen aan werkplekken waar mensen zich volledig kunnen ontplooien.

Wil je meer over mij weten?
Hier alvast nog wat meer info

 1. °5 juli 1979
 2. Bezieler van It Makes Sense sinds 2017
 3. Mama van 2 prachtige dochters (°2007 en °2010) in co-ouderschap binnen een nieuw samengesteld gezin
 4. Plus-mama van 1 enthousiaste dochter
 5. 12 jaar ervaring binnen HR waaronder ook 4 jaar als leidinggevende
 6. 4 jaar ervaring binnen de sociale sector als coach
 7. Een eindeloze passie om het beste in mensen naar boven te halen. Mijn talent Groeimotor scoort heel hoog!
 8. Zingeving en werk = één geheel
 9. Hart voor ondernemerschap als kind van zelfstandige ouders
 10. Zowel op de stoel van werknemer, leidinggevende als zelfstandige gezeten.
 11. Eigenschappen: enthousiast, gedreven, positief ingesteld, generalistisch, gepassioneerd, authentiek en af en toe nog iets te veeleisend voor mezelf.
 12. Ervaringsdeskundige op vlak van hoogsensitiviteit, burn-out en bore-out en zelfwaardeproblematiek
 13. Ik hou van beweging en de natuur en zet mensen graag in beweging

Ondertussen sta ik binnen It Makes Sense niet meer alleen en heb ik mij laten omringen door een team van 7 loopbaancoaches en 2 coaches die binnen organisaties meewerken aan meer werkgeluk.

Naar organisaties richten wij ons op de KMO markt en de familiebedrijven. We zijn er voor jou als zaakvoerder, als leidinggevende en voor je werknemers