It Makes Sense background Coachen & Advies

Onze story

It Makes Sense is opgericht door Sylvie Gunst in 2017 vanuit de missie om mensen meer zelfkennis bij te brengen, omdat ieder mens, leidinggevende en organisatie het verdient om het beste van zichzelf te kunnen geven. Daarvoor is het nodig om bewustwording te creëren zowel op persoonlijk, team- als organisatieniveau. Zicht geven op onderliggende belemmerende patronen. Een missie om mee te bouwen aan een wereld met meer (werk) geluk. Een weg naar vrijheid en authenticiteit. Een weg naar ZIJN wie je bent! Het benutten van je volledige potentieel als basisrecht voor ieder mens en elke organisatie. 

De S van het logo staat voor Sense, omdat we ernaar streven om mensen meer naar hun gevoel te brengen, ook in de bedrijfswereld. Meer durven vertrouwen op onze intuïtie,  onze innerlijke stem en hiervoor gaan. De S van systemisch werk, omdat we alles bekijken vanuit een systeem, een groter geheel. Op die manier willen we graag meewerken aan organisatievernieuwing. Graag willen we meebouwen aan werkplekken waar mensen zich volledig kunnen ontplooien.

Sylvie Gunst, bezieler It Makes Sense

°5 juli 1979

Mama van 2 prachtige dochters (°2007 en °2010) in co-ouderschap binnen een nieuw samengesteld gezin

Plus-mama van 1 enthousiaste dochter

12 jaar ervaring binnen HR waaronder ook 4 jaar als leidinggevende

4 jaar ervaring binnen de sociale sector als coach

Een eindeloze passie om het beste in mensen naar boven te halen. 

Zingeving en werk = één geheel

Hart voor ondernemerschap als kind van zelfstandige ouders

Zowel op de stoel van werknemer, leidinggevende als zelfstandige gezeten.

Eigenschappen: enthousiast, gedreven, positief ingesteld, generalistisch, gepassioneerd, authentiek en af en toe nog iets te veeleisend voor mezelf.

Ervaringsdeskundige op vlak van hoogsensitiviteit, burn-out en bore-out en zelfwaardeproblematiek

Ik hou van beweging en de natuur en zet mensen graag in beweging

Ondertussen sta ik binnen It Makes Sense niet meer alleen en heb ik mij laten omringen door een team van 8 loopbaancoaches en 3 coaches die binnen organisaties meewerken aan meer werkgeluk.

Naar organisaties richten wij ons op de KMO markt en de familiebedrijven. We zijn er voor jou als zaakvoerder, als leidinggevende maar vooral als persoon! It Makes Sense, het welzijnsbeleid dat zowel jezelf als je organisatie doet groeien.