HSP Coaching

Hoogsensitief? En nu?  

Weten is één iets, ermee kunnen omgaan en  het gaan gebruiken als een talent in plaats van een last is nog een ander verhaal.

Herken je het gevoel van overprikkeld te zijn indien het te druk is geweest, wanneer je teveel sociale verplichtingen hebt of achter de rug hebt? Heb je toch voldoende prikkels nodig want anders ga je je vervelen? Ben je steeds onrustig?

Als hoogsensitief persoon is het soms moeilijk om je plek in te nemen. Misschien ben jij ook expert in het jezelf wegcijferen en je aanpassen aan je omgeving. Geven aan en zorgen voor anderen is geen probleem als HSP, maar op een gezonde manier opkomen voor jezelf….? 

Leef je met ups en downs en kan je gemoed van het ene moment op het andere veranderen en begrijp je soms echt niet van waar dit komt? Wellicht ben je zo gevoelig dat je ook de gevoelens van anderen overneemt. 

Piekeren of constant denken? Perfectionistisch? Je vangt heel veel prikkels op die niet tijdig kunnen verwerkt worden. De één geraakt door die prikkels overspoeld en leeft met intense ups en downs, de ander heeft dit opgelost door zich van zijn gevoel af te snijden. Beiden hebben echter geleerd om wat in het lichaam niet te bevatten is, in het hoofd te verwerken. Hierdoor ga je teveel denken, piekeren en mentale analyses gaan maken.

Heb je last van schuldgevoelens in de omgang met je kinderen, je man, je familie ? Wellicht reageer je hierdoor niet altijd op de manier waarop jij zou willen omdat je emoties het vaak overnemen. Je voelt je emotioneel niet meer stabiel. 

HSP op de werkvloer: Heb je last van een lage eigenwaarde waardoor je jezelf niet durft tonen? Anderen zien niet dat je eigenlijk meer in je mars hebt en je begint terug aan jezelf te twijfelen? 

Misschien voel je je al gans je leven anders,  maar wat is abnormaal als normaal niet eens bestaat?

Werkwijze

Via individuele coaching help ik je op weg met zelfinzicht en direct toepasbare tips en tricks.
60 euro/ sessie van 1u.

Tijdens mijn workshops gaan we in kleine groepjes (6 personen) aan de slag over een bepaald onderwerp. Ga naar overzicht workshops.


Contacteer mij