It Makes Sense background EnJOY the ride

Road-to-Happiness-Card

Voor werkgevers aan werknemers

Ben jij een ondernemer die het pad van persoonlijke ontwikkeling reeds is ingeslagen?  

Ben jij een ondernemer met een hart voor je werknemers? 

Wil je hen ook laten kennismaken met persoonlijke ontwikkeling?

Road-to-Happiness-Card

Hoe werkt het?

Weten is één iets, ermee kunnen omgaan en je HSP zijn (een persoonlijkheidskenmerk) inzetten als een talent in plaats van een last is een ander verhaal.

Herken je het gevoel van overprikkeld zijn als het te druk is geweest of als je teveel sociale verplichtingen hebt?
Heb je toch voldoende prikkels nodig omdat je je anders gaat vervelen?
Ben je steeds onrustig?

Als hoogsensitief persoon is het soms moeilijk om je plek in te nemen. Ben jij een expert in jezelf wegcijferen en je aanpassen aan je omgeving? Geven aan en zorgen voor anderen is geen probleem als HSP, maar op een gezonde manier opkomen voor jezelf….? 

Leef je met ups en downs, kan je gemoed van het ene moment op het andere veranderen en begrijp je soms echt niet van waar dit komt? Wellicht ben je zo gevoelig dat je ook de gevoelens van anderen overneemt.

Groeien als HSP

Patronen doorbreken

Piekeren of constant denken? Perfectionistisch? Je vangt heel veel prikkels op die niet tijdig kunnen verwerkt worden. De één geraakt door die prikkels overspoeld en leeft met intense ups en downs, de ander heeft dit opgelost door zich van zijn gevoel af te snijden. Beiden hebben echter geleerd om wat in het lichaam niet te bevatten is, in het hoofd te verwerken. Hierdoor ga je teveel denken, piekeren en mentale analyses maken.

Heb je last van schuldgevoelens in de omgang met je kinderen, je man, je familie ? Wellicht reageer je hierdoor niet altijd op de manier waarop jij zou willen, omdat je emoties het vaak overnemen.

Je voelt je emotioneel niet meer stabiel. 

HSP op de werkvloer: Heb je last van een lage eigenwaarde, waardoor je jezelf niet durft tonen? Anderen zien niet dat je eigenlijk meer in je mars hebt en je begint terug aan jezelf te twijfelen? 

Misschien voel je je al je hele leven anders,  maar wat is abnormaal als normaal niet eens bestaat?

Tijd om de patronen te doorbreken! 

Onze werkwijze

Via individuele coaching help ik je op weg met zelfinzicht en direct toepasbare tips en tricks. Wil je weten hoe je met je HSP-zijn moet omgaan op de werkvloer?
Dan kan dit perfect met het gebruik van VDAB loopbaanbegeleiding.