It Makes Sense background EnJOY the ride
Talenten Luk Dewulf

Talentcoaching

Individueel traject

It Makes Sense focust op het welbevinden van medewerkers, vanuit het eenvoudige gegeven dat gelukkige medewerkers nu eenmaal beter presteren.
Elke medewerker bezit talenten die, in combinatie met talenten van andere medewerkers een perfecte cocktail kunnen vormen. Maar hoe krijg je nu een goed zicht op je eigen talenten? En hoe kan je als leidinggevende of als teamlid je talenten optimaal inzetten in jouw werk? Op deze vragen krijg je dankzij de talentenanalyse een perfect antwoord. 

Jouw doelstellingen

  • Je wenst zicht te krijgen op jouw talenten en jouw hefboomvaardigheden.
  • Je wil zicht krijgen op je eigen potentieel.
  • Je wil meer werkgeluk door een optimale inzet van je talenten in het team.
Talenten Luk Dewulf

ONS VOORSTEL

Met dit traject helpt It Makes Sense medewerkers zicht te krijgen op hun talenten,  professionele voorkeuren en favoriete teamrollen. Een analyse van deze teamrollen kan gezien worden in het licht van de huidige of een toekomstige functie. Welke talenten ontbreken om je huidige rol optimaal te kunnen vervullen en welke hefboomvaardigheden kan je inzetten?

ONZE AANPAK

De analyse gebeurt individueel met de leidinggevende of het teamlid. Aan de hand van een diepgaand gesprek en de talentenkaarten (Luk Dewulf) krijgt de medewerker zicht op zijn talenten en hoe hij die optimaal kan benutten in zijn werk. Daarnaast worden ook de pijnpunten duidelijk: wat wordt verwacht in mijn werk, maar kan ik niet? Wat kan ik inzetten om die verwachtingen toch in te lossen en meer werkgeluk te ervaren? Er wordt gewerkt met de vraagstukken waarmee de medewerker in realiteit wordt geconfronteerd. De medewerker wordt aangezet de leerpunten om te zetten in een actieplan. Dit individueel traject is (in het geval van een leidinggevende) de perfecte voorbereiding op de training ‘Leiding geven en talentcoaching’.

WHAT’S IN IT FOR YOU?

Met de tools die It Makes Sense je aanreikt, breng je jouw talenten en je hefboomvaardigheden in kaart. Op die manier kan je jouw inzetbaarheid en ontwikkeling op lange termijn optimaliseren.