It Makes Sense background EnJOY the ride
Talenten Luk Dewulf

Opleiding kiezen voor talent

It Makes Sense gelooft in een talentgerichte visie binnen organisaties. Kijken vanuit een talentgerichte bril zorgt ervoor dat je het beste uit jezelf en uit je medewerkers kunt halen. Iedereen heeft talent, en iedereen is anders. Maar als je talent niet in de juiste context zet, zal het nooit tot bloei komen. Zoals Albert Einstein ooit zei “Everyone is a genius, but if you judge a fish by his ability to climb a tree, it will live its whole life believing it is stupid”

Jouw doelstellingen

• Je wil weten wat je eigen talenten zijn en hoe je deze van je teamleden kan herkennen

• Je wil leren hoe je een talentgesprek moet voeren met mensen van je team

• Je wil door het kennen van je eigen talenten werken aan meer zelfvertrouwen en zelfacceptatie

• Je wil zicht krijgen op je eigen energievreters en wat je kan doen met waar je niet goed in bent.

zelfvertrouwen

ONS VOORSTEL

Vanuit het geloof dat het belangrijk is om als leidinggevende meer zelfkennis te ontwikkelen zodat je ook anderen beter kunt leiden zetten we hierbij de talenten als referentiekader in. In deze opleiding baseren we ons op de 39 talenten van Luk Dewulf, die de afgelopen jaren het thema talent op de kaart heeft gezet.

ONZE AANPAK

Allereerst is het belangrijk om te weten wat talent nu eigenlijk is. Je ontdekt je eigen talentenprofiel en leert hoe je deze op de beste manier kunt inzetten in jouw organisatie. Je leert wat er met je talent gebeurt onder stress en druk en hoe je vaardigheden kunt ontwikkelen om meer te halen uit je talent. Je leert oplossingen zoeken voor datgene waar je niet goed in bent en hoe je contexten kunt zoeken en creëren die aansluiten bij je talent en die je toelaten om mooie resultaten neer te zetten.

WHAT’S IN IT FOR YOU?

Na deze opleiding ga je naar huis met een talentgerichte bril en de goesting om vanaf dan vooral waarderend te kijken naar iedereen om je heen! Woorden als energiegevers en energievreters klinken je als muziek in de oren.