Infosessie Loopbaanbegeleiding: Werken vanuit je hart

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Infosessie Loopbaanbegeleiding: Werken vanuit je hart

29/04/2023 @ 09:00 - 10:00

Gratis
Werken vanuit je hart is werken in lijn met je echte zelf betekent. Dit betekent dat je bewust bent van wie je echt bent, wat je waarden en overtuigingen zijn en wat je doelen en passies zijn.
Het gaat erom dat je deze aspecten van jezelf in overeenstemming brengt met je werk en carrière, zodat je een gevoel van voldoening en vervulling kunt ervaren in je professionele leven.
Om in lijn met je echte zelf te werken, is het belangrijk om te beginnen met zelfreflectie.
Wat vindt je belangrijk in je werk en leven? Wat zijn je talenten en sterke punten? Waar besteedt je graag tijd aan? Ga na wat je energie geeft en wat je energie kost. Vervolgens kun je kijken hoe je deze aspecten kunt integreren in je werk en carrière.
Je werk kiezen op basis van je passies en interesses en streven naar een baan die bijdraagt aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling.
Soms voel je dat er een conflict ontstaat tussen je werk en je persoonlijke waarden en doelen. Het is belangrijk om open en eerlijk te zijn in eerste instantie met jezelf en ook met je werkgever en collega’s over je behoeften. Op die manier kun je een werkomgeving creëren die in lijn is met wie je echt bent en wat je wilt bereiken.
Soms raak je hier alleen niet uit en heb je een spiegel of een wegwijzer nodig. Loopbaanbegeleiding kan je hierin helpen.
Wij organiseren een infosessie rond loopbaanbegeleiding waarop je kan kennismaken met onze manier van werken, want we vinden het belangrijk dat er een klik is!
Deze infosessie is gratis.
Schrijf je wel in via info@itmakessense.be zo weten we hoeveel mensen we mogen verwachten.

Gegevens

Datum:
29/04/2023
Tijd:
09:00 - 10:00
Kosten:
Gratis

Locatie

Torhout (Wijnendale)
Steenstraat 12A
Torhout, 8820 België
+ Google Maps
Telefoon
+32496757923
Bekijk de site van Locatie