It Makes Sense background ZIN-gevend

(samen)werken
Verbindende communicatie

Verbindende communicatie

Verbindende communicatie draagt bij tot betere relaties op de werkvloer en bijgevolg tot een groter gevoel van geluk. Het helpt ons om stevig in het leven te staan, te zeggen wat we willen én te horen waar het de ander om gaat. Het is een taal van mededogen waar we de machtsstrijd overstijgen en bewegen naar samenwerking en vertrouwen. 

Jouw doelstellingen

  • Je wil op een verbindende manier feedback leren geven.
  • Je wil leren hoe je met kritiek kan omgaan.
  • Je wil je boodschap of je wens duidelijk onder woorden brengen.
  • Je wil leren om beter te communiceren en anderen met mededogen tegemoet te treden.
  • Je wil leren op een assertieve manier op te komen voor je behoeften en zo met meer zelfvertrouwen in je werk te staan.
Verbindende communicatie

ONS VOORSTEL

In deze workshop maak je kennis met de beginselen van Verbindende of Geweldloze Communicatie en krijg je een zicht hoe onze gedachten onze manier van communiceren beïnvloeden. 
We gaan aan de slag met concrete praktijkvoorbeelden. Deze training gebeurt in een kleine groep van minimum 6 en max 8 deelnemers. Een individueel traject kan ook.  

ONZE AANPAK

De theorie in deze workshop is gebaseerd op het werk van Marshall B. Rosenberg. De theorie in de workshop wordt beperkt. We focussen vooral op de praktijk en dit op een heel interactieve manier (rollenspelen, oefeningen, elkaar feedback geven, …).
Naast de groepsworkshop volgt er voor iedere deelnemer nog een individueel opvolgmoment op afstand. 

WHAT’S IN IT FOR YOU?

Een efficiënte manier van communiceren in verbinding met de ander en vanuit je hart. Hierdoor groeit ook je zelfrespect, omdat je bijdraagt aan iemands welzijn.