Life Coaching


Contacteer mij

Soms kan het leven je al heel veel lessen hebben geleerd en loop je constant weer tegen dezelfde dingen aan. Hoog tijd om het patroon te doorbreken.

Je hebt moeite om het evenwicht in je leven te vinden en weet soms niet goed meer wie je nu wel bent. Leef je nu wel jouw leven of eerder dat volgens alle verwachtingen. Trek je je teveel aan van wat anderen van je denken? Samen gaan we op zoek naar de keuzes die bij jou passen!

Misschien heb je het gevoel dat je constant over je grenzen gaat? Je weet dat het niet goed voor je is en toch doe je het? Hoe bewaak je die grenzen, hoe kan je omgaan met de ups-en downs, wat indien dit problemen geeft in je relaties met anderen?

Heb je het gevoel energieloos door het leven te gaan, voelt iedere dag aan als een opeenstapeling van zaken die MOETEN? Hoe kan je dit ombuigen naar zaken waarvoor jij KIEST?

Of heb je een scheiding achter de rug en probeer je je leven terug op rails te krijgen en het evenwicht te vinden in je nieuw (samengestelde) gezin. Welke plaats neemt ieder daar in? En vooral, hoe blijf jij staande als al deze partijen verwachtingen hebben?

Ik help je de rode draad te vinden in je levenspad om op die manier actief te kunnen werken aan een leven waar ook jij kan en mag stralen!

Leer te leven in het NU en vertrouwen en rust te vinden in jezelf!

Een spiegel voorhouden helpt je om meer zelfinzicht te hebben en op die manier sterker, alleen al door je meer bewust te zijn van wie je bent!

 "Als het leven je laat struikelen, maak er dan een salto van! "

Werkwijze

Individuele begeleiding in een rustgevend en discreet kader.

60 euro/sessie van 1u.